ouderraad - De Regenboog - De Wingerd Terneuzen

leerlingen
taartenshop
leerlingen
taartenshop
Ga naar de inhoud
  ouderraad (OR)
De ouderraad bestaat uit een aantal enthousiaste leden, die zich vrijwillig inzetten om op school te helpen bij het organiseren van activiteiten waar nodig. Dit betreft o.a. het sinterklaasfeest, kerstviering, carnaval en de laatste lesdag.

Naast deze activiteiten organiseren wij als ouderraad ook ieder schooljaar een aantal discoavonden en een filmavond voor de leerlingen van De Wingerd. De ouderraad bespreekt deze activiteiten tijdens vergaderingen met directie en team van de De Regenboog / De Wingerd die ca. zes maal per jaar plaatsvinden.
Verder beheert de ouderraad de ‘vrijwillige bijdrage’ die aan het begin van elk schooljaar van alle ouders gevraagd wordt; hiervan worden b.v. sinterklaascadeautjes aangeschaft voor de leerlingen, eten en drinken tijdens kerst, carnaval, de laatste lesdag en we dragen bij aan de bus voor de schoolreis.
Om alle activiteiten voor de leerlingen te kunnen uitvoeren houden we elk jaar een actie. Afgelopen jaar was het een bonbonactie.

U kunt de ouderraadleden aanspreken als u een idee heeft waardoor iets op school beter geregeld zou kunnen worden, als u ergens mee zit en niet weet wie de juiste persoon is om daarop aan te spreken of als u gewoon iets wilt weten over de activiteiten die voor de leerlingen georganiseerd worden.
bericht aan de ouderraad
De Regenboog
Mad. Curiestraat 25
4532 LJ  Terneuzen

administratie@regenboog-so.nl
0115 62 00 65
teamleider: Frank Gordijn
De Wingerd (A-groepen)
Leeuwenlaan 19
4532 AC  Terneuzen

administratie@wingerd-vso.nl
0115 696 816
teamleider: Eefje de Hulsters
De Wingerd-D-groepen
Mad. Curiestraat 25
4532 LJ  Terneuzen

administratie@wingerd-vso.nl
0115 62 00 65
teamleider: Eefje de Hulsters
Terug naar de inhoud